Любовното връзване на мъжете към жените


В дъното на душата си всеки мъж има свои емоционални потреби, до които би можели да стигнеме с фини флирт трикови...Вникни в душата му и влези в неговата кажа.
Съществували някои определен момент в които твоят "принц" ще каже "Да, мисля че я обичам"?

При силния пол съществуват определени вродени потребности, които трябва да бъдат осъществени преди да се почувства истински вързан за тебе.Когато един  мъж
 ще осъзнае, свестно или подсвестно че ти си идеалната жена за него, точно тогава ще реши за стъпката на истинското връзване.


Фотоизточник:images.google.com
Вярвали или не  представителите на по силният пол се родени за да бъдат глава на семейството.

Когато ще те защитят от беда се чувстват мъжествени, а това ги кара да се чувстват добре и започват сами да се връзват към любовната връзка. Дай му шанса да ги вземе работите в свои ръце и заблагодари му.

Когато един  мъж те повързва с можноста да се чувства като супермен, в него възниква желанието да се върже за тебе.

Ето какви дреболии го карат да се чувства като герой  в твоето присъство:

Намери му работа, замоли да поправи или направи нещо за тебе. Изпълняването на конкретни задачи е един от начините да му се доближиш, на начин които му показва самoчувствието че е успял така ще го задълбочиш връзването.
                                                                                                                                                                       


Ще му помогнат да разбере, че като личност имаш хиляди лица, преведено - няма риск да се "удавите" в монотонията на всекидневието и да "умрете" от скука заедно и че вашата връзка е прекрасна.

Уважавай го личното пространство, физическото си разтояние, което е целостно негово и е огромен знак за независимоста на един мъж .Стой си по далеко от неговото бюро и не тичай  да го вдигаш телефона на всяко звънене, зaщото така я разваляш самата връзка.

Фотоизточник:images.google.com
Позволи му да се наслаждaва на най  бляскавата визия.Можноста да види как изглеждаш в очите на другите, го подсеща колко специалня жена си ти всъшност.

Покани го на място където ще блеснеш със своите способности, накарай го да стои до тебе до като някои симпатичен мъж ти хфарля страстни погледи.....

Влюбването е химечески процес, където постепено се развива и обръзването на по дълбоко ниво.Би можела да дадеш воля на  любовните хормони когато му помогнеш да разбере че вие двамата просто си отговаряте.

Когато се почувства толко удобно с тебе и спре да мисли за връзка а просто да се наслаждава, изведнъж ще открие че е лудо влюбен в тебе.

Позволи му да те шпионира докато се обличаш и додаваш финални стъпки във твоята визия директно пред неговите очи.

Така я зголемуваш интимноста по между вас, защото той знае че други мъже не сa свидетели на тази подробност във всекидневието.
Нека види как слагаш пудра и червило, но не изпадай в крайности да види как я депилираш горната устна.

Гответе заедно. Мотаeнето около храната го зголемува "апетита" при мажете. Извлечи му я душата със памук.

Когато пазаруваш храна за в къщи, спри се на нещо което си сигурна че ще му хареса. На подсвестно ниво ще се види в дом с тебе до него.

Подремни близко до него или се опусни напълно в неговия скут.За да те види във възможно най - спокойната поза, която същевремено ще му покаже че му даваш пълно доверие.
--------------------------------------------------
© 2009, Румена Угриноска - автор, All rights reserved!
© 2009, L.Д. - издател, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.