Любовта и борбата за нея

Ние всички сме хора и всички грешим и в любовта. 

Често се случва да нараним обичан човек и винаги някак си се случва да настрада любимият. Човек от грешките се учи а също така и да се борим за любовната връзка. Изневярата, хладнокръвието един към друг, лъженeтo, липсата на загриженост, не уважението са едни от причините с които любимият човек може да не нарани и всеки има граница на болката която може да изтърпи.

Когато един проблем се появи, необходимо е да се намери неговото решение. Необходимо е тогава да се борим за любовната връзка. Но какво е всъщност борбата? Дали е борба прощаването на изневярата и започването от начало? Дали е борба преглъщането на проблемите или борбата е все пак нещо друго?

В любовта и войната всичко е позволено. 

При това е ясно че борбата във войната - едната страна напада другата а тя се бори за да не препусни своите територии на неприятелят. Ако не се борят и не предлагат никаква съпротива нямаше да бъде борба - но не става дума за война.Става въпрос за анексиране.Можем ли да кажем че е борба ако другата страна не се съпротивлява?

Всяка любовна връзка, ако е по същество добра заслужава борба.Вземете един от горе споменатите проблеми - вашият партньор ви изневерил. Може би това било момент на слабост, все пак ви обича и ще направи всичко възможно за да върне вашата любов и доверие. Борба е ако опитате да му простите и спасите вашата любовна връзка.

Сигурно от вас зависи колко можете да издържите. 

И колко сте готови да преглътнете в полза на връзката. Въпреки това, ако усилено е само от един човек със сигурност на става дума за борба. В действителност любовта и войната са еднакви - за борба се необходими две страни. Може да победите и запазите вашата връзка, а може и да подпишете примирие и тръгнете сами по нататък - временно затишие пред нова буря.
--------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.