Любовта и болката от нея




Фотоизточник:funmunch.com
Любовта е хубаво нещо, но понякога тя ни носи големи страдания. Болката която я причинява ни остава дълбоки следи в душата ни. 

А спомените ни карат да се чувстваме безпомощни. Спомени от преживяните моменти с близкият човек, който сме изгубили.

Но какво можеме да направиме когато любовта на нашият партньор престане вече да съществува? Нищо. Можеме само да страдаме по любимият човек, но това ще остане напразно. 

Една любов престанала вече да съществува и трябва да се примири с факта че вече нещата не са такива каквите били......за съжаление.

Но все пак болката остава тук с нас в нашето сърце. Преживяните моменти с любимият ни карат да се чувстваме да страдаме още повече по изгубената любов.

Любовта е най-прекрасното нещо на света, но само когато тя е споделена. Раздялата е много трагична за всички онези връзки в които партньорите се обичали. 

Когато ще дойде момент в които един от партньорите, вече не чувства любов към другият - настъпва раздялата.

Има моменти, когато не можеме да се примириме с нея. Тя ни го отзема любимият човек, а с това и радоста ни която сме имали до този момент. 

Упрекваме се сами себи си за неща, който може би трябвало да направиме, или неща който може би не трябвало да правиме. Нооо....за съжаление времето не се връща, за да ги поправиме.

Или пък просто любовта трябвала да бъде до тук и просто нашата връзка трябвала да прекъсне. Любовта е неизвестен път, по които вървиме и нищо не се знае. 

Може би тази раздяла ни отворила шанс за нова по-голяма и по-силна любовна връзка. Трябва да бъдеме оптимисти! След дъжд идва слънце.
-------------------------------------------------
© 2010, Румена Угриноска - автор, All rights reserved!
© 2010, L.Д. - издател, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.