Може ли любовта да се задържи с годините

Често се случва много любовни връзки да имат трагичен край. Любовта която сме чувствали към своя партньор престанала вече да съществува. С течение на годините чувствата които сме имали вече не са такива каквито били в началото. Но защо ли? На какво се дължи това?

Опитваме се да разбереме какво ни накарало да се чувстваме така към своя партньор. Обичта която сме я имали към него повече не е същата, като в началото на нашата връзка. С течение на времето любовта изчезнала и останал само навика за живот един към друг. Kоличеството на прегръдки и целувки се намалили и не се грижим за своята половинка.
Любовта е много важна и трябва много да се пази, защото ако престане да я има в нашето сърце и остане само навика че сме заедно, връзката започва полека но сигурно да се разпада. Много е важно любовта да се задържи с течение на времето. Връзка в която няма любов, а само привързаност не е истинска връзка. На любовта трябва да и се обръща много внимание. А какво означава това?
Да се грижим нон-стоп за своя партньор. Но това трябва да бъде взаимно. Ако само едната половина се грижи, а другата не, тогава любовта започва малко по малко да се гаси. Но ако искаме нашата любов да се задържи, не трябва да позволим това да се случи. Защото връзка без любов, не е истинска връзка.
-------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.